Investeerders

Financiële kalender


De financiële kalender wordt voorbereid en zal later worden bekendgemaakt.Aandeelhouders

  SAMENSTELLING VAN HET KAPITAAL

Op 22 december 2017 bedroeg het maatschappelijk kapitaal van Inclusio EUR 55.216.000 vertegenwoordigd door 552.160 aandelen, zonder nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.


Dit kapitaal is onderschreven door zowel publieke, institutionele als privé investeerders.

 

 

 

  UITKERINGSPOLITIEK

In principe zal geen enkele uitkering aan de aandeelhouders gedaan worden zolang de aandelen niet worden toegelaten tot de handel op Euronext Brussels wat zal gebeuren binnen de 12 maanden nadat de vennootschap het statuut van GVV of eender welk ander soortgelijk gereglementeerd statuut heeft verkregen.

 

  INFORMATIE-MEMORANDUM

dd/mm/yyyy
dd/mm/yyyy
dd/mm/yyyy

  FINANCIËLE DIENST

 

  RECHTEN VAN DE AANDEELHOUDERS

Elk aandeel geeft recht op één stem. De rechten van de aandeelhouders zijn verder beschreven in het informatie-memorandum.

 

  ALGEMENE VERGADERINGEN

dd/mm/yyyy
dd/mm/yyyy
dd/mm/yyyy

Corporate governance

 CORPORATE GOVERNANCE CHARTER


GECOÖRDONEERDE STATUTEN


RAAD VAN BESTUUR

De Raad van bestuur van de Beheerder van Inclusio bestaat momenteel uit 10 leden. Het mandaat van de aldus benoemde bestuurders zal ten einde komen op de algemene vergadering van de Beheerder die de jaarrekeningen van de Beheerder dient goed te keuren per 31 december 2018.

HET MANAGEMENT

Het operationele beheer van Inclusio wordt toevertrouwd aan een multidisciplinair en complementair team van professionelen met ruime ervaring in de vastgoedsector.

 CONTRÔLE ET SUPERVISION

Contact voor investeerders

Xavier Mertens
CEO