De missie van Inclusio

Inclusio heeft als missie om kwalitatieve en betaalbare woningen op lange termijn beschikbaar te maken voor kwetsbare bevolkingsgroepen. We zijn tevens een toonaangevende sociale investeerder en streven ernaar om een bevoorrechte partner te zijn in projecten voor sociaal en maatschappelijk nuttige infrastructuur.

De visie van Inclusio

Inclusio kiest haar vastgoedprojecten zorgvuldig op basis van hun sociale impact en duurzaamheidsscore, met een sterke nadruk op optimale integratie in de lokale gemeenschap. Ons doel is om gebouwen te creëren die de bewoners niet stigmatiseren en actief bijdragen aan sociale integratie.

Inclusio is een openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap (OGVV)

Wij zijn een beursgenoteerde vastgoedvennootschap (GVV) die zich toewijdt aan transparantie, integriteit en duurzaam rendement voor onze investeerders. Als GVV handelen we in overeenstemming met de geldende wetgeving, waaronder de specifieke regels en voorschriften die van toepassing zijn op gereglementeerde vastgoedvennootschappen.

Naar FSMA

Inclusio is een Certified B Corporation en voldoet daarmee aan hoge sociale standaarden

Inclusio is erkend als B Corp door de internationale organisatie B Lab. De B Corps zijn een nieuw type bedrijven die, via hun bedrijfsvoering, actief meewerken aan het oplossen van sociale- en milieuproblemen. B Corp is de enige certificering die alle sociale- en milieuprestaties van een bedrijf meten.

Onze Bcorp score

Identiteit van de vennootschap

Enkele basisgegevens van Inclusio. Voor meer informatie kan je de statuten of publicaties raadplegen.

Stelsel
Naamloze Vennootschap (NV)
Adres
Herrmann-Debrouxlaan 40 – 1160 Brussel
RPR
Brussel
KBO
0840.020.295
Oprichting
06.10.2011 (Onder de naam ‘Bon Pasteur’)
Boekjaar
1 januari – 31 december